Υλικά:
1 μεγάλο λάχανο άσπρο
2 κρεμμύδια μεγάλα ψιλοκομμένα
1/2 κουτί ντοματοπολτό
1 φλυτζάνι ρύζι
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
- Πλένουμε τ ο λάχανο εξωτερικά και το κόβουμε σε χοντρά κομμάτια.
- Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια στην κατσαρόλα και ρίχνουμε το λάχανο.
- Μόλις μαραθούν προσθέτουμε ζεστό νερό ώστε να μην κόψει το βρασμό του φαγητού. Μετά ρίχνουμε μέσα τον ντοματοπολτό , και ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι και το αφήνουμε να βράσει καλά.
- Μόλις μαλακώσει πολύ καλά το λάχανο, ρίχνουμε και το ρύζι. Το αφήνουμε στην φωτιά, έως ότου γίνει και το ρύζι .
Θερμίδες: 109 kcal
Πρωτεΐνη: 1,4 g
Υδατάνθρακες: 7,9 g
Λίπη: 8 g