Υλικά:
- 180 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 80 ml νερό
- 1 κ.γ. αλάτι
Εκτέλεση:
- Ανακατεύουμε το αλάτι με το αλεύρι
- Ρίχνουμε το νερό
- Ζυμώνουμε μέχρι να ξεκολλάει η ζύμη απ’ τα χέρια
- Αφήνουμε 20 λεπτά τη ζύμη να ξεκουραστεί
- Κάνουμε τη ζύμη 8 μπαλάκια
- Ανοίγουμε με πλάστη τα μπαλάκια, ώστε να γίνουν λεπτά φύλλα, όπως οι κρέπες
- Τηγανίζουμε χωρίς λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι
Θρεπτική αξία ανά τορτίγια:
Θερμίδες: 76 kcal
Πρωτεΐνη: 3 g
Υδατάνθρακες: 16g